Introduction

So in case you were wondering what this is all about ...

POROSIT / BLEJ ONLINE

Transporti FALAS për tërë teritorin e Kosovë - për çdo blerje mbi 10 Euro

Mirësevini

ONIKS SHPK

Pikat kyqe të suksesit

Komunikimi me CHAT

Porosit përmes numrit në VIBER. Vetëm shkruani porosin, adresën dhe ne ua sjelli

Porosia

Kontaktoni në numrin 048 600 945 per çdo porosi

Galeria

Shfletoni galerine tonë

Rregullimi në teren

Komunikoni me agjentin lokal për intervetinim të shpejt

Servisimi i aparateve

Nëse keni probleme me servis lirishtë kontaktoni në numrat përkatës:
Aparatet HoReCa - 044 600 666
Aparatet me Kapsulla - 049 600 666

Qualitet i garantuar

Oniks SHPK garanton për kualitetin, sinqeritetin, dhe përpikëshërin e produkteve

OFERTAT

Aparati me 200 Kapulla, vetëm 190 Eur

Aparati me 200 Kapulla, vetëm 190 Eur

Blej mbi 6 Pako me DGC Kapsulla, dhe përfito 10% zbritje
Zgjedhni pakot e preferuara

Blej mbi 6 Pako me DGC Kapsulla, dhe përfito 10% zbritje
Zgjedhni pakot e preferuara

Oferta me Aparatin dhe kapsullat  "A Modo Mio", për vetëm 99.00 Eur

Oferta me Aparatin dhe kapsullat  "A Modo Mio", për vetëm 99.00 Eur