Details

Ndryshimi i çmimeve të kapsullave

NJOFTIM - Ndryshimi çmimeve 23 Dhjetor, 2021 - FERIZAJ

Të nderuar konsumatorë Në treg që nga fillimi i vitit 2021, të gjitha produktet në përgjithësi kanë patur ngritje çmimesh.

Që nga Prilli 2021, edhe tregu i kafes është shtrenjtuar. Ne kemi menduar se ndoshta nuk është kohë e duhur (për shkak pandemisë), dhe kemi qëndruar me çmimin e njejtë.
Por nga Tetori 2021, kafja përsëri është shtrenjtuar, që kjo nuk ka ndodhur zakonishtë 2 herë në vit, dhe ishte e papritur.

Mëqense ne nuk mundemi t'i përballojmë më kësaj situate, dhe të gjithë ne jemi prezent në rritjen e kostove në treg siç janë: transporti, shërbimet etj. jemi të shtyrë që edhe ne të ndryshojmë çmimin, andaj nga data 1 Janar 2022 çmimi i kafes do të ndryshoj si në vijim:

Ndryshimi i çmimeve të kapsullave

Ndryshimi i çmimeve të kapsullave

23-12-2021
NJOFTIM - Ndryshimi çmimeve 23 Dhjetor, 2021 - FERIZAJ
Read more
Ndryshimi çmimeve

Ndryshimi çmimeve

01-11-2021
NJOFTIM - Ndryshimi çmimeve 1 Nëntor, 2021 - Ferizaj Të nderuar konsumatorë Në treg që nga fillimi i vitit 2021, të gjitha produktet në përgjithësi kanë patur ngritje çmimesh. Që nga Prilli 2021, edhe tregu i kafes është shtrenjtuar. Ne kemi menduar se ndoshta nuk është kohë e duhur (për shkak pandemisë), dhe kemi qëndruar me çmimin e njejtë. Por nga Tetori 2021, kafja përsëri është shtrenjtuar, që kjo nuk ka ndodhur zakonishtë 2 herë në vit, dhe ishte e papritur. Mëqense ne nuk mundemi t'i përballojmë më kësaj situate, dhe të gjithë ne jemi prezent në rritjen e kostove në treg siç janë: transporti, shërbimet etj. jemi të shtyrë që edhe ne të ndryshojmë çmimin, andaj nga data 1 Dhjetor 2021 çmimi i kafes do të ndryshoj, pra çdo kilogram kafe do të shtrenjtohet nga 0.50 Eur, respektivisht edhe produktet tjera si në vijim: Gran Espresso Pako 6 kg - 108,00 Eur Sheqer Pako 10 Kg - 12.00 Eur Althaus çaj filter pako 20/qese - 2.20 Eur  Çokollatë pluhurë 1 kg - 6.00 Eur  Qumësht 0.75 kg - 6.00 Euro Me respekt Oniks SHPK
Read more
Oferta me e madhe 12 Pako + 1 Aparat

Oferta me e madhe 12 Pako + 1 Aparat

01-10-2021
Oferta Aparat + 12 Pako Lavazza Dolce Gusto Compatibile Për vetëm 99.99 Eur OFERTA ËSHTË E LIMITUAR 
Read more
GO FULL BIO 2 + 1 Gratis

GO FULL BIO 2 + 1 Gratis

14-09-2021
Oferta me e fuqishme Shfrytezojeni - TRANSPORTI FALAS 
Read more
Mos e le për Shije, merri krejt Ngjyrat

Mos e le për Shije, merri krejt Ngjyrat

22-09-2021
Oferta me e fuqishme Shfrytezojeni - TRANSPORTI FALAS 
Read more
Lavazza Compatibile

Lavazza Compatibile

04-06-2021
Tash kemi 5 lloje të kapsullave Lavazza Compatibile që përshtaten me aparatet e Necafe Dolce Gusto  Këkto kapsulla mund t'i porositni përmes websajtit:  https://blej.lavazza-ks.com
Read more
Oferta Pro Espresso

Oferta Pro Espresso

11-03-2021
Oferta PRO Espresso Blej aparatin LB Classy Mini dhe merr 200 kapsulla falas Aparati punon vetëm me kapsulla të sistemit Lavazza BLUE. Sasia e limituar Garancioni 6 muaj Mund të kontaktoni në viber ose whatsapp ne +383 48 600 555 
Read more
Oferta e fundvitit 2020

Oferta e fundvitit 2020

21-12-2020
Blej Aparatin LB Classy Mini për 170 euro dhe merr 2 pako gratis me të njejtin çmim.
Read more
Cucina Italiana in Kosovo

Cucina Italiana in Kosovo

21-12-2020
BUTRINT KRYPA  HoReCa Regional Manager
Read more
Ndryshimet e çmimit

Ndryshimet e çmimit

21-12-2020
  Të nderuar konsumatorë Viti 2020 ishte një vit me shumë sfida të paparashikueshme. Aq shumë shkaktoi probleme COVID-19 saqë çdo gjë u kthye në mbijetesë. Pas ndryshimeve të çmimeve të kafes nëpër botë, ne zgjodhëm të mos bëjmë ndryshime, që përballimi sfidës të na ishte më i lehtë Pasi që përsëri jemi të detyruar për të vazhduar, ju njoftojmë se që nga data 1 Janar 2021 çmimet e reja do të jenë si më poshtë. Tashmë keni mundësi t’i bleni produktet edhe ndaras. Me rrespekt - Oniks SHPK
Read more
Online SHOP

Online SHOP

22-12-2020
Tashme e kemi hapur edhe 'shitoren'  në web. Të gjithë mund të porositni për teritorin e Republikës së Kosovës produktet Lavazza Online. LINKU: blej.lavazza-ks.com
Read more
Dyqani Ferizaj

Dyqani Ferizaj

24-01-2020
Tash mund të bleni direkt edhe në dyqanin e posahapur në Ferizaj. E kemi ndarë një hapësirë për të gjithë ju. Së shpejti edhe me befasi të tjera... Produkte të ndryshme janë në dispozicion. Ju mirëpresim
Read more